Bale iránt a Manchester United és a Bayern München érdeklődik

Gareth Bale elképzelhető, hogy a nyáron távozik

 

 

Zinedine Zidane érkezése nem biztos, hogy a legjobbat jelentette Gareth Bale-nek. Egy biztos, hogy Santiago Solari után jobb helyzetbe került, hiszen Zidane talán nem végleg zárkózott el a megtartása elől.

 

Zidane első korszaka alatt sem számított alapembernek Bale, de ezt csak a sok sérülésének köszönhette. Egy biztos, hogy ha tavasszal nagyszerű játékkal kiharcolja a helyét a csapaton belül, még az is lehet, hogy Zidane még sem akarja majd eladni.

Az is biztos, hogy Bale eladása esetén lehetőség nyílna új játékos szerződtetésére is, valamint, mivel Bale a legjobban fizetett madridi játékos, ezért az új játékosoknak is kedvezőbb fizetési konstrukciókat tudna ajánlani a klub.

Gareth Bale talán a legellentmondásosabb madridi játékos jelenleg. Hat éve a klub játékosa, de rengeteget sérült, ezért már a szurkolók is kikezdték, de közben ki ne emlékezne a góljaira. Elég csak a legutóbbi Bajnokok Ligája döntőben ollózott góljára visszaemlékezni, de a Barcelona ellen is lőtt már klasszis gólokat.

Igazándiból Bale tudásáról senkinek nincsenek kétségei. Egyszerűen a sok sérülés nem engedi, hogy vezér legyen. De a habitusa sem teszi őt erre alkalmassá. Mivel többet várnak tőle, ezért csalódást keltő az összkép.

Mindenesetre állítólag a Manchester United és a Bayern München is szívesen vinné. Mind a két klubnál változások várhatók a nyáron, így Bale mind a két csapat keretébe beleférne. A Bayernről szinte nyilt titok, hogy nagy költésre készül a nyáron, hiszen Robben és Ribéry is távozik a szélről.

Tags: