A Madrid majdnem elkövette a Barcelona hibáját a Juventus ellen

Elképesztő visszavágót úszott meg a Real Madrid és jutott tovább egy a 97. percben lőtt büntetővel

 

A Bajnokok Ligája negyeddöntők visszavágói tartogattak meglepetést a szurkolóknak, hiszen a Manchester City kiesett a Liverpoollal szemben, igaz, ha az első mérkőzést nézzük, akkor ez most nem volt meglepetés, de a részletekre mindjárt visszatérünk. Valamint a Barcelona háromgólos előnyt szórakozott el a Roma ellen és esett ki a BL-ből már megint. A Real Madrid is három gólos előnyből készült a visszavágóra.

 

A Manchester City fantasztikusan kezdte a mérkőzését, már a második percben megszerezték a vezetést a Liverpool ellen, itt jön a párhuzam a Real Madriddal, ahol meg a Juventus szerezte meg a vezetést a második percben. Aztán inkább a Roma meccs párhuzamai következnek, hiszen a Juventus sem mondott le a továbbjutásról, mint azt a Roma sem tette korábban. Bár annyi volt a különbség még a két mérkőzés között, hogy a Barcelonának momentuma sem volt az olasz csapat ellen, addig a Real Madrid több helyzetet is kidolgozott, csak Buffon bravúrokat mutatott be.

Aztán még az első félidő vége előtt Mandzukic megfejelte második gólját a mérkőzésen.

A második félidőben pedig Navas kezéből esett ki a labda, amit Matuidi sodort tovább és kotort a kapuba.

Hosszabbítás szaga volt a dologna, de Benatia a hosszabbítás perceiben elsodorta az ötösön labdát átvevő Lucast, a játékvezető nem sokat hezitált és jó döntést hozva büntetőt ítélt. Buffon kireklamált magának egy pirosat, vagyis kicsit nem a legszebben búcsúzott a Bajnokok Ligájától az ikonikus kapus... Cristiano Ronaldót nem zavarta meg az időhúzás, bevágta a büntetőt és így elmaradt a fél óra hosszabbítás és a büntetőpárbaj is, a Real Madrid jutott a legjobb négy közé.

 

A Bayern München gólnélküli meccsen ment tovább, így kialakult a legjobb négy mezőnye, hiszen a bajorok mellett ott van a Real Madrid, a Liverpool és az AS Roma is.

 

Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágó

2018.04.11., Szerda 20:45

Real Madrid - Juventus 1-3
G.: Cristiano Ronaldo 90+7 (11-es) ill., Mandzukic 2, 37, Matuidi 60

piros lap: Buffon 90+3

Továbbjutó: 4-3-as összesítéssel a Real Madrid

 

 

Tags: