Marcelo és Isco után Carvajal is hosszabbított

Real Madrid - Dani Carvajal 2022-ig hosszabbított
Real Madrid - Dani Carvajal 2022-ig hosszabbított

A Real Madrid építi a jövő csapatát és újabb alapemberével hosszabbított

 

 

A Real Madrid és Dani Carvajal a bejelentés szerint, hétfőn alá is írta az új szerződést, ami alapján a saját nevelésű védő 2022. június 30-ig szóló szerződést kötött.

 

Dani Carvajal a 2012-13-as idényben szerepelt a Leverkusennél, de a Madrid egy kiváló idény után vissza is igazolta a játékosát, aki élt is a bizalommal és kirobbanthatatlan a jobb oldali védő posztjáról. Pedig a Madrid megvette a nyakára Danilót is, aki az óta már távozott is, mert esélye sem volt Carvajal mellett.

Carvajal nem kérdés, hogy megérdemelte az újabb szerződést.

Az aláírás után kiemelte, hogy a kivásárlási ára is elképesztően magas, de amúgy sem akarna távozni a klubtól.

A madridi utánpótlás felé meg jelezte, hogy rengeteg munkával, alázatossággal és kitartással oda lehet érni, ahol most ő is van.

Korábban a Real Madrid hosszabbított Marcelo-val, majd Isco-val is, vagyis látjuk továbbra is az utat, amit a klubvezetőség képvisel. Ráadásul elképesztően magas kivásárlási árakat kötnek ki, nehogy úgy járjanak, mint a Barcelona Neymarral, igaz, ha Neymar maradni akart volna, akkor mindegy, mennyi a kivásárlási ár. Nem véletlenül jelezte azt Carvajal, hogy a magas kivásárlási ár miatt sem tudna távozni, de esze ágában sincs álmai klubjától eligazolni.

Isco esetében 700 millió euró a kivásárlási ár, vagyis Isco csak akkor mehetne, ha a klub küldi.

 

 

Tags: