Rafa elégedett a játékosok hozzáállásával

Rafa Benítez
Rafa Benítez

Rafa Benítez elégedetten nyilatkozott az Inter elleni győzelem után

 

 

A Real Madrid magabiztos győzelmet aratott az Inter ellen, 3-0-ra nyert a csapat, nem csoda, hogy elégedett volt a játékosaival.

 

De nem csak az eredmény miatt, hanem a mutatott játék, a mutatott hozzáállás miatt tudott pozitívan nyilatkozni.

Szerinte nagyon jó a játékosok hozzáállása, az első félidővel és a másodikkal is elégedett volt, pedig a félidőben lényegében teljes sort cserélt.

Kiemelte a védekezést, ami nagyon jól működött, de megjegyezte, nála nem a legfontosabb a védekezés, de mivel jól működött a csapat támadójátéka, ezért a védekezés is jól ment.

Kitért Sergio Ramosra is, mivel az elnök és a játékos is megbeszélésre készül és mivel mind a ketten optimistáknak tűnnek, úgy gondolja rendben lesz minden.

Amúgy a pletykák szerint Sergio Ramos maradni fog, fizetésemelést fog kapni, évente 10 millió eurót kereshet a válogatott védő.

A kapuskérdés is rendben van szerinte, de az Inter elleni mérkőzésen nem sok dolguk volt a kapusoknak, de azért mind a ketten jól tették a dolgukat és mivel két jó kapusuk van, nyugodtan készülhet az idényre.

Luka Modric, Benzema és Illarra is kisebb sérüléssel bajlódik, meglátják majd, hogy a következő találkozóra bevethető állapotban lesznek-e vagy sem.

 

Tags: