Öt gól a Betis ellen!

Bale gólöröm
Bale gólöröm

Látványos játékkal és gyönyörű gólokkal nyert a Real Madrid a Betis ellen. Cristiano Ronaldónak nem jött össze, Sergio Ramos ollózása a kapufán csattant. De James és Bale is duplázott, nem is akármilyeneket lőttek, Benzema meg góllal tért vissza!

 

Real Madrid - Real Betis 5-0
gólszerzők:
Bale 2, 89, James 39, 50, Benzema 47

RM: Keylor Navas - Danilo, Varane, Sergio Ramos, Marcelo - Modric (Kovacic 75), Kroos (Casemiro 64) - James, Bale, Cristiano Ronaldo - Benzema (Isco 53)

 

 

A mérkőzés előtt rögtön meglepetést okozott Benítez, mert nem számítottunk Benzemára a kezdőben, nagyon úgy tűnt a héten még, hogy pihenteti a franciát a mester, talán majd csereként bejöhet, erre kapott 53 percet kezdőként. És milyen jól is alakult, mert látszott, hogy Benzemával simábban pörögnek a támadások. Persze az is benne lehet, hogy egyszerűen jobban játszottak, mint a Gijón ellen, egyszerűen annyira korán jött a vezetést jelentő Bale fejes, hogy után jóval könnyebb találkozóra került sor, mint az első fordulóban, a hazai pályán, az utolsó véréig védekező Sporting ellen.

 

2. perc - 1-0 - James tekert jobbról a tizenhatos közepére, Bale meg 10 méterről a kapu bal oldalába fejelt

39. perc - 2-0 - James álomszabadrúgás góllal növelte kettőre az előnyt. A tizenhatos jobb oldalán, 11 méterre az alapvonalról, tekert a hosszúba. Nem semmi gól! A labda a kapufáról pattant a hálóba.

47. perc - 3-0 - Bale ment el a tizenhatos jobb oldalán és tekert a kapu előterébe, Benzema meg közelről a hálóba fejelt.

50. perc - 4-0 - Kroos gyengécske lövését vette le James, tekerte fel magának és ollózta be hat méterről a bal alsóba

89. perc - 5-0 - Bale vezette-vezette a labdát, majd jó 28 méterről a kapu jobb oldalába bombázott, a labda a kapufát érintve jutott a hálóba.

 

Cristiano Ronaldónak nem sikerült gólt szereznie, de majdnem minden támadásban benne volt, a szabadrúgásait védte Adán. A Real Madrid nevelésű kapus a gólokról lényegében nem tehetett, majdnem mind a védhetetlen kategóriában szerepelt.

A védelem nem hozott össze gólt, bár Varane összehozott egy büntetőt, de a 61. percben Rubén Castro tizenegyesét Keylor Navas magabiztosan védte. A szurkolók amúgy szeretik Navast, lehetett néha hallani a "Keylor, Keylor" skandálást.

Bale második gólja olyan volt, mint amit még a Tottenhamben szokhattunk meg tőle, amikor volt ideje a felgyorsuláshoz és távolról bombázhatott. Ilyet az utóbbi időszakban nem nagyon láthattunk tőle.

James-re meg nincsenek szavak, nagyon tud lőni a kolumbiai.

 

fotó: Twitter

Tags: